Blog

Neděle v Deauville…

Deauville je ztělesněním francouzské střízlivosti a vkusu. Je to elegantní městečko v Normandii přímo na pobřeží... Čirá směsice půvabu a přírody. Couleur Caramel si vzal toto kouzelné místo jako inspiraci, a tak letos nabízí jemnou kolekci Deauville s tělovými očními stíny, doplněnými o zářivé barvy na rty. A jako úplnou novinku také troje zářivé lesky s dlouhou…
Více

Vegan kosmetiku už u nás nemusíte hledat

Občas v Couleur Caramel používáme kromě rostlinných složek i včelí vosk a pigment karmín (nazývaný též košenila), který se získává z těla červce nopálového. Abychom vyhověli zákazníkům, kteří u nás hledají pouze vegan produkty, rozhodli jsme se označit veškerou tuto kosmetiku viditelným logem "Vegan". Díky tomuto logu, budete vždy hned vědět, které výrobky jsou pro…
Více

Gel Bonne Mine Bio, 30ml

Dlouhotrvající zmatňující make up zajistí dlouhodobou kontrolu lesku a udrží tak matný, přirozený a svěží vzhled pokožky po celý den. Kašmírová textura perfektně kryje nedokonalosti pleti a sjednocuje její tón, přičemž nevytváří efekt „masky“. Aktivní složky dodávají pleti přirozený a zářivý vzhled. Make up matuje bez toho, aby pleť vysušoval.

Více

Hydratační make up pro zralou pleť 30ml (Hydra jeunesse fluid foundation)

Make up s lehkou hydratační strukturou chrání pleť před stárnutím, bojuje proti vráskám a má intenzivní anti-aging efekt. Díky svému přírodnímu složení vytváří sametově hebkou pleť, a přesto jí zanechává přirozený a neutrální vzhled.

Make up obsahuje botanickou kyselinu hyaluronovou, dále patentovanou recepturu Juvenesscence z mořské řasy, vitamíny a olej z rostliny Inca Inci, který hydratuje pleť a potlačuje známky stárnutí.

Více